33 ELEMENT 331511

Kód: 331511
Akcia
Značka: 33 ELEMENT
€149 –50 %
33 ELEMENT 331511
€149 –50 % €74,50
Skladom
Možnosti doručenia
Dámske hodinky 331511 značky 33 Element sú ideálnou voľbou pre každú príležitosť. Ich oceľové puzdro je v kombinácii čierneho koženého remienka, ktorý dodáva hodinkám šmrnc elegancie. Puzdro hodiniek osadené zirkónmi má priemer 31mm a je chránené zafírovým sklíčkom, ktoré patrí medzi najtvrdší druh hodinkového skla s mimoriadne vysokou odolnosťou voči poškriabaniu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Podrobný popis funkcií:

Nerezová oceľ - Hodinky vyrobené z nerezovej ocele 316L – ide o tvrdý, farebne stály a antialergický materiál, patrí medzi najpoužívanejšie materiály v hodinárskom priemysle.

Zafírové sklíčko - Najtvrdší druh sklíčka používaného v hodinkách s mimoriadne vysokou odolnosťou voči poškriabaniu. Hoci sú takmer nepoškriabateľné, pri silnom priamom náraze sa môžu rozbiť skôr, ako minerálne sklíčka.

Quartz / batéria - Strojček s elektronickým pohonom, nabíjaný batériou. Tento typ strojčekov je veľmi presný, počas 12 mesiacov je odklon od presného času len niekoľko sekúnd.

30m (3bar/3atm) - Hodinky sú odolné voči mierne striekajúcej vode (umývanie rúk, ľahký dážď).

Dodatočné parametre

Kategória: Dámske hodinky
Záruka: 2 roky
Určenie: Dámske
Osadenie: Zirkóny
Farba puzdra: Strieborný tón
Zobrazenie času: Analógové
Pohon: Batéria (Quartz)
Materiál puzdra: Nerezová oceľ
Materiál remienka: Koža
Priemer puzdra: 31 mm
Sklíčko: Zafírové
Vodotesnosť: 30M / 3ATM

element

V pozadí značky 33 ELEMENT stojí švajčiarska spoločnosť Flora Watch SA, ktorá sa výrobe hodín a hodiniek úspešne venuje už od roku 1848. Pri ich zhotovovaní používa vysokokvalitné materiály ako sú pravé kože, pravé kryštály, kvalitná oceľ a od roku 2013 vo väčšine modelov aj zafírové sklíčka. Presnosť hodiniek zaručuje spoľahlivý švajčiarsky strojček Ronda. Značka sa zameriava na klasické tvary hodiniek prevádzané do moderných variácií. Jej modely sú v podstate modernou interpretáciou klasiky a vyznačujú sa minimalizmom, čistými líniami a nadčasovým klasickým dizajnom. Sú určené pre zákazníkov, ktorí hľadajú tradičnú kvalitu v modernom poňatí.