Hodinky Storm - príbeh značky

Príbeh značky Storm sa začal písať v Londýne v roku 1989, kde sa zakladatelia rozhodli presadiť so svojou víziou a originálnym designom hodiniek. Značka Storm vyvolala v Anglicku designovú revolúciu v hodinárskom priemysle, no a dnes okrem hodiniek rozšírili sortiment aj na šperky, slnečné okuliare, kabelky, tašky či dokonca dámske a pánske parfémy.

Hodinky Storm si nie je možné pomýliť s inou značkou a jednoducho ich spoznáte na prvý pohľad. Hodinky sa vyznačujú veľmi originálnym, často až extravagantným prevedením, ktoré sa však nie každému môže páčiť. Značka je taktiež známa kombináciou netradičných materiálov, tvarov či farieb. Napriek tomu však možno pozorovať minimalistický a jednoduchý dizajn.

Značka Storm si získala svojich verných zákazníkov najmä širokou ponukou hodiniek, z ktorých si môžu ľudia vybrať. Každý jeden si tak môže vybrať hodinky, ktoré budú dokonale repzrezentovať a charakterizovať jeho osobnosť a povahu.

Dobré meno si u zákazníkov vybudovala aj vďaka svoje 100% originalite, ktorú v dnešnej dobe nedokáže zaručiť každá značka. Každý jeden dizajn hodiniek je vlastný a originálny, čo znamená, že pochádza priamo od návrhárov a dizajnérov značky. Je tiež registrovaný a chránený priemyslovým vzorom.

23(1)

Storm nikdy neprestáva hľadať nové podnety a nové výzvy v designe. Každým modelom sa snaží narušiť už zabehnuté hranice a posunúť hodinky na novú úroveň, ktorá tu doposiaľ ešte nebola. Tak vznikne originálny dizajn, ktorý je inšpirovaný svetom okolo nás. Je to skutočne svet okolo nás, čím sa návrhári inšpirujú, pričom na prvom mieste myslia vždy na zákazníka. Svojím dizajnom a prevedením sa snaží zaujať osobnosť zákazníka a urobiť pre neho takmer dokonalé hodinky. Za roky pôsobenia značky Storm na trhu môžeme konštatovať, že nejde len o obyčajnú značku, ale stala sa z nej ikona štýlu.

Jednotlivé kolekcie hodiniek tejto značky sa neustále rozširujú a zdokonaľujú. Navrhované sú tak, aby splnili všetky očakávania zákazníka. Ak máte radi extravagantný dizajn, či minimalistický štýl hodiniek, zo značky Storm si vyberiete také hodinky, ktoré budú odzrkadlovať váš osobitný štýl.