Raymond Weil Parsifal 2970-SG-00308

Kód: RW2970SG00308
Značka: RAYMOND WEIL
€1 405
Skladom
Možnosti doručenia
Luxusne prepracované hodinky Raymond Weil 2970-SG-00308 z kolekcie Parsifal, ktorá ukazuje klasickú estetiku a dostupný luxus pre všetkých. Rafinované kľúčové prvky dizajnu, ako sú zakrivené obrysy a sofistikovaný oceľový remienok, ktorý je charakteristický pre túto kolekciu. Čisté línie ciferníka sú doplnené o rímske číslíce a dátumovku. Rezerva chodu hodiniek je 40hodín.

Detailné informácie

Podrobný popis

Podrobný popis funkcií:

Nerezová oceľ - Hodinky vyrobené z nerezovej ocele 316L – ide o tvrdý, farebne stály a antialergický materiál, patrí medzi najpoužívanejšie materiály v hodinárskom priemysle.

PVD úprava - Antialergický povrch vyznačujúci sa extrémnou odolnosťou voči oderu, vysokej teplote, korózii a kyselinám. Ochranná vrstva sa spája s podkladovým materiálom na molekulárnej báze, vďaka čomu sa neodiera a neolupuje.

Zafírové sklíčko - Najtvrdší druh sklíčka používaného v hodinkách s mimoriadne vysokou odolnosťou voči poškriabaniu. Hoci sú takmer nepoškriabateľné, pri silnom priamom náraze sa môžu rozbiť skôr, ako minerálne sklíčka.

Mechanické hodinky s automatickým náťahom (automat) - Mechanizmus hodiniek sa uvádza do pohybu automaticky pomocou oscilačného závažia, ktoré sa pri pohybe rukou (nosení na ruke) hýbe a naťahuje špirálovú pružinu. Mechanické modely sú obľúbené medzi milovníkmi prestíže a exkluzivity.

100m (10bar/10atm) - Hodinky sú odolné pri bežnom plávaní a plytkom potápaní (šnorchlovaní). Upozornenie:deklarovaná vodotesnosť sa pri hodinkách testuje v laboratórnych (ideálnych) podmienkach, v nehybnom stave a neprúdiacej vode. Pri pohybe a väčšej hĺbke je tlak na hodinky zvyšovaný. Ak si preto nie ste istý, akému tlaku budete hodinky vystavovať, siahnite po vyššom stupni odolnosti.

Dátum - Zobrazuje aktuálny dátum pomocou čísla umiestneného v malom okienku na ciferníku. Môže byť prevedená aj formou čísel na ktoré ukazuje ručička.

Dodatočné parametre

Kategória: Pánske hodinky
Určenie: Pánske
Typ hodiniek: Elegantné, Luxusné
Farba puzdra: Bicolor
Zobrazenie času: Analógové
Pohon: Automat
Funkcie: Dátum
Materiál puzdra: Nerezová oceľ / PVD úprava
Materiál remienka: Nerezová oceľ / PVD úprava
Priemer puzdra: 40 mm
Sklíčko: Zafírové
Vodotesnosť: 100M / 10ATM

raymond

RAYMOND WEIL patrí k vlajkovým lodiam švajčiarskeho hodinárskeho priemyslu. Od svojho vzniku je táto značka neodmysliteľne spätá s umením: názvy jej kolekcií sú pripomienkou slávnych hudobných diel, v  dizajne ich hodiniek je jasne viditeľná prepracovaná elegancia inšpirovaná umením. Hodinky RAYMOND WEIL majú krásu, ktorá nestarne. Takéto spojenie estetiky a švajčiarskej spoľahlivosti však nevzniklo náhodou - firma si dáva mimoriadne záležať na výbere a vývoji materiálov, aj na kvalite svojich pracovníkov. Každý kus hodiniek je podrobený 350 kontrolám, kým dostane označenie kvality RAYMOND WEIL.