Hodinky Balmain – pulz vášne pre módu

Pierre Balmain sa narodil v St-Jean de Maurienne vo Francúzsku a svoju prvú kolekciu hodiniek uviedol na trh v roku 1987. V roku 1994 sa preslávil špičkovým modelom s ultra plochým puzdrom z nehrdzavejúcej ocele a 18-karátového zlata. Na základe toho sa o značku začala zaujímať Swatch Group LTD, ktorá značku kúpila a rozšírila tak hodinky Pierre Balmain do celého sveta. V roku 1998 Pierre Balmain ako prvý uviedol na trh najmenší chronograf na svete a v roku 2000 predviedol dokonalé ženské hodinky, ktoré možno ľahko premeniť na skutočné zrkadlo.

balmain banner

Montres Pierre Balmain sídli v Saint-Imier, v Bernskej Jure, vo Švajčiarsku, priamo v srdci „Watch Valley“ regiónu, kde majú ľudia hodinárstvo v krvi už celé generácie. Jednou z charakteristických čŕt značky je slávny ciferník arabesky, ktorého ohromujúci dizajn bol inšpirovaný prepychovou výšivkou, ktorá zdobí „haute couture“ šaty jej tvorcu. Každé hodinky Balmain majú svoju vlastnú históriu a význam.

Všetky modely Balmain spĺňajú rovnako vysoké štandardy kvality a sú predmetom rovnakej pozornosti k detailom. Sú synonymom elegancie a rafinovanosti a spĺňajú kvalitatívne a estetické kritériá, ktoré vyžadujú náročné ženy aj muži. Dnes sa švajčiarska značka hodiniek cíti ako doma na zápästiach jednotlivcov na celom svete, ktorí oceňujú bezproblémovú kombináciu elegancie a modernosti.