Šperky Brosway: Číslo 1 v Taliansku

Brosway je módna značka šperkov číslo 1 v Taliansku, ktorá predáva produkty od náhrdelníkov a náramkov, až po prstene a náušnice po celom svete. Dedičstvo, vášeň a taliansky štýl sú jadrom toho, čo poháňa misiu Brosway. Všetky šperky sú navrhnuté v Taliansku a distribuované vo viac ako 30 krajinách, kde sa stali symbolom talianskej dokonalosti na celom svete. Všetky šperky Brosway sú hypoalergénne a ich dizajn sa riadi najnovšími trendmi v neustálom úsilí o vytváranie módnych šperkov, ktoré by zodpovedali rôznym osobnostiam a prinášali konečnému spotrebiteľovi cenovo dostupné šperky vysokej kvality.

Kreativita, inovácia a luxusný štýl sú základom úspechu spoločnosti Brosway. Rôzne druhy šperkov, symboly talianskeho štýlu, rafinované a jedinečné ako žena, ktorá ich nosí, a športové a dynamické ako muž, ktorý si ich vyberá. Nekonečné kombinácie, ktoré vám umožnia naplno prejaviť vašu osobnosť.

f0c0821ed2739d25ef315d14ea7997c4

Neprehliadnuteľné kolekcie dámskych a pánskych šperkov Brosway sú to pravé pre vás, jedinečné predmety, vďaka ktorým budete vyzerať výnimočne a budete sa cítiť príťažlivo pri každej príležitosti. Každý dámsky aj pánsky šperk Brosway je vyrobený zo vzácnych materiálov ako nerezová oceľ, perly, kubické zirkóny, krištáli Swarovski a zlato/ružové zlato PVD, ale aj striebro 925/1000.

Brosway verí v zodpovednosť podniku voči zákazníkom a životnému prostrediu. Kvalita šperkov Brosway sa nemeria len vzácnosťou materiálov či unikátnym spracovaním. Všetky šperky Brosway sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a podliehajú špecifickým testom, ktoré zaručujú súlad s parametrami toxicity stanovené medzinárodnými orgánmi.