Hodinky Skagen - Krása inšpirovaná Dánskom

Podľa mnohých prieskumov patria Dáni k najšťastnejším ľuďom na zemi. Veľkú zásluhu má na tom ich schopnosť zjednodušiť si život a vychutnávať obyčajné radosti. Naša nová značka hodiniek a šperkov - SKAGEN - je oslavou dánskeho pohľadu na život. Svoje meno si zvolila podľa mesta Skagen ležiaceho na najsevernejšom cípe Dánska. Toto výnimočné miesto je dokonalým zdrojom prírodného svetla.

Už celé stáročia je útočiskom umelcov z celého sveta, ktorí tu vytvárajú nezabudnuteľné diela. Výnimočnosť dodávajú mestu aj dlhé biele pláže obmývané dvoma morami. Severné a Baltské more pri ňom do seba narážajú a vytvárajú unikátne spojenie, ktorého línia sa ťahá ďaleko k obzoru.

SKAGEN čerpá inšpiráciu pre svoje kolekcie v  jedinečnej kráse Dánskej prírody. Charakteristické sú pre ne jemné krivky, jednoduché tvary a elegantný vzhľad. Hlavným mottom značky je jednoduchosť.  Oveľa viac než na ozdoby je kladený dôraz na kvalitné spracovanie a funkcionalitu. Značka je presvedčená, že dobrý dizajn znamená viac, než len pekný vzhľad; mal by zlepšovať život.

Vďaka tomuto presvedčeniu je každý model hodiniek SKAGEN dokonale premysleným dizajnérskym kúskom – nadčasovým, dobre vyzerajúcim pri akejkoľvek príležitosti a na akomkoľvek mieste na svete.  Hodinky majú zvyčajne tlmené farby, akoby prežiarené tým jedinečným svetlom dánskeho severu. Sú veľmi pohodlné na nosenie a ľahko čitateľné (pozrite si bližšie našu celú ponuku hodiniek SKAGEN TU. Príznačné sú pre ne vysoko kvalitné strojčeky, detailne prevedené titánové alebo nerezové puzdra a kvalitné kožené a oceľové remienky.

Hodinky SKAGEN

Okrem hodiniek SKAGEN vyrába aj šperky, kožené doplnky a darčeky. Pri výrobe všetkých produktov je hlavným cieľom detailné vypracovanie a kvalitné tradičné materiály. O tom, že je značka skutočným odborníkom na dizajn vypovedá aj fakt, že sa jej výrobky pravidelne umiestňujú na popredných miestach Red Dor Design Award, prestížnej súťaže produktového dizajnu.

Príďte si osobne pozrieť túto výnimočnú ukážku dánskeho životného štýlu a vyskúšať si hodinky SKAGEN do niektorej z našich predajní. Tešíme sa na Vás!